ESHOP 730 517 118 SERVIS 603 280 126 

Po-Pá 9:00-18:00 

Nákupní košík 0 0

Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Dárková sada Montblanc plnicí pero a kniha Malý Princ 118837

Kód položky: 118837
Tento produkt se již neprodává
29 100
EAN 4017941904041
Značka Montblanc

Parametry

Limitované a speciální edice: Speciální edice
Typ pera plnicí pero se zabudovaným pístem
Povrchová úprava vzácná temně modrá pryskyřice
Barva modrá
Náplně inkoust značky Montblanc: černý, královská modrá (dokumentní), modrá, vínová, fialová, sépiová šedá, karamelová hnědá, tyrkysová
Hrot ručně vyrobený hrot z 18k zlata, plátovaný rhodiem
Šířka hrotu F
Balení speciální dárkové balení

Služby a bonusy ZDARMA!

  • Popis
  • Související zboží
  • Alternativní zboží
  • Doporučujeme
  • Dotaz k produktu

Popis

Tato jedinečná dárková sada je součástí speciální edice, která vzdává hold jedné z nejvýznamnějších postav světové literatury, Malému princi. Postava stvořená francouzských spisovatelem Antoinem de Saint-Exupérym inspirovala design celé této kolekce psacích potřeb. Jedno z nejpřekládanějších literárních děl navíc letos slaví 75 let od vydání a sada pera a knihy ve speciálním vydání bude skvělým dárkem pro každého, kdo se nebojí snít s Malým princem. 
Plnicí pero má tělo i víčko z lesklé pryskyřice v tmavě modrém odstínu nočního nebe a víčko je navíc zdobeno gravírovaným motivem lišky z příběhu a doplňují ji kovové detaily, které jsou plátovány 18karátovým zlatem v barvě šampaň. Hrot pera šířky F (fine - tenká stopa) je vyroben z 18karátového zlata a je ozdoben detailní rytinou Prince a lišky a několika drobných hvězdiček. Hrana šroubovacího víčka je ohraničena zlacenými kroužky s rytými nápisy Montblanc a klip pera zdobí drobná symbolická hvězdička vyplněná žlutým lakem. Na špičce víčka je usazena klasická černobílá hvězdička Montblanc, pod kterou je gravírovaný francouzský citát přímo z knihy. Pero je možné plnit inkousty Montblanc, které jsou k dispozici v několika barvách. 
Pero je uloženo ve speciální dárkové krabičce spolu s knihou s bílou obálkou s reliéfem Prince a lišky a zlatými akcenty. 

Podobné položky

Diskuse

Odběr novinek

Nenechte si ujít žádnou slevu

© DEAL Klenoty, s.r.o. 2014-2024