ESHOP 730 517 118 SERVIS 603 280 126 

Po-Pá 9:00-18:00 

Nákupní košík 0 0

Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Plnicí pero Montblanc Great Characters: The Beatles 116255

Kód položky: 116255
Tento produkt se již neprodává
30 600
EAN 4017941842237
Značka Montblanc

Parametry

Typ pera plnicí pero
Barva vícebarevné
Klip plátováno Rutheniem
Náplně inkoust značky Montblanc: černý, královská modrá (dokumentní), modrá, vínová, fialová, sépiová šedá, karamelová hnědá, tyrkysová
Hrot ručně vyrobený hrot z 14k zlata plátovaný rutheniem
Šířka hrotu F
Balení speciální dárkové balení

Služby a bonusy ZDARMA!

  • Popis
  • Související zboží
  • Alternativní zboží
  • Doporučujeme
  • Dotaz k produktu

Popis

John, Paul, George, Ringo - čtveřice jmen, které zná celý svět pod jedním zvučným názvem - The Beatles. 
Liverpoolská legenda způsobila revoluci na rockové hudební scéně a jejich odkaz žije dodnes, více než padesát let od vydání svého prvního singlu "Love Me Do." Značka Montblanc se rozhodla v rámci své speciální edice Great Characters vzdát hold The Beatles, kteří se během pouhých pár let stali nejúspěšnější rockovou skupinou 20. století. 
Toto unikátní plnicí pero má tělo i víčko pokryté proužky barevného laku, který barevně koresponduje s barvami uniforem, které Beatles oblékli na přebal svého ikonického alba "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" z roku 1967, které získalo čtyři ceny Grammy. Motiv proužků zároveň odkazuje na přebal reedice k 50. výročí singlu "Love Me Do."  Beatles nahrávali velkou část své tvorby v londýnském studiu Abbey Road, kde měli přístup k tehdy nejmodernější technice; vroubkovaně gravírovaný konec pera tak připomíná knoflíky mixážního pultu, zatímco vršek šroubovacího víčka mikrofon. Ručně vyrobený hrot šířky F (fine - slabší linka) je stejně jako všechny kovové detaily pera plátovaný rutheniem a zdobí jej gravírovaná ikonka jablka, emblém jejich vlastní společnosti Apple Corps Ltd., pod kterou vycházely jejich nahrávky. Pero je možné plnit pomocí zabudovaného natahovacího pístu inkoustem Montblanc, který je k dispozici v několika barvách. Posledním detailem je pak klip pera, který zdobí čtyři kníry symbolické pro známý portrét The Beatles, který figuruje také na speciální dárkové krabičce, ve které je pero dodáváno. 
Tento jedinečný kousek bude skvělým dárkem pro každého fanouška The Beatles. 

Diskuse

Odběr novinek

Nenechte si ujít žádnou slevu

© DEAL Klenoty, s.r.o. 2014-2024