ESHOP 730 517 118 SERVIS 603 280 126 

Po-Pá 9:00-18:00 

Nákupní košík 0 0

Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Plnicí pero Montblanc Patron of Art Homage to Victoria Limited Edition F 127846

Kód položky: 127846
EAN 4062037045092
Značka Montblanc
Vaše cena: 86 900
Koupit (ks):

Parametry

Limitované a speciální edice: Limitované edice
Typ pera plnicí pero se zabudovaným pístem
Barva bílá
Tělo pera perleťově bílý lak
Klip tvar klipu je inspirován žezlem se zeleným kamenem, který odkazuje na zásnubní prsten od Alberta
Náplně inkoust
Hrot ručně vyrobený z 18K zlata v odstínu šampaňského je zdoben stylizovanou růží na počest královny Viktorie, která je dodnes připomínána jako „Růže Anglie“
Šířka hrotu F
Dárková verze luxusní dárková krabička

Služby a bonusy ZDARMA!

  • Popis
  • Související zboží
  • Alternativní zboží
  • Doporučujeme
  • Dotaz k produktu

Popis

Každý rok od roku 1992 Montblanc uctívá historického mecenáše umění. Pro své třicáté vydání (1992-2022) oslavuje Montblanc párovým vydáním život a odkaz Victorie a Alberta.


Jako královna Spojeného království Velké Británie a Irska a později indická císařovna a princ Sachsen-Coburg a Gotha vládli Victoria a Albert nejen říši, ale celé éře. Zahájili novou éru technologie, ekonomické síly a kultury. Vrcholem tohoto inovativního období byla legendární Velká výstava z roku 1851 v londýnském Crystal Palace a založení několika kulturních institucí, jako je Victoria and Albert Museum a Royal Albert Hall.


Sbírka čerpá z řemeslné zručnosti Montblanc a sleduje Viktoriinu cestu od princezny k jednomu z nejmocnějších vládců té doby a Albertovu cestu od mladého prince k princově manželce. Vydání obsahuje slavné symboly, jako je Viktoriina koruna a žezlo, ale také některé z největších Albertových kulturních úspěchů. Intenzivní lásku, kterou sdíleli, symbolizují spojené iniciály V&A a jejich zásnubní prsten použitý při návrhu psacích potřeb.


Montblanc Patron of Art Homage to Victoria & Albert Limited Edition 4810 označuje léta královského páru perleťově bílým lakovaným tělem, symbolem čistoty a mládí, víčkem zdobeným tradičním viktoriánským vzorem, stejně jako „V&A“.

Edice věnovaná Victorii obsahuje mátově zelený lak, jednu z jejích oblíbených barev na nošení. Viktoriánský dekorativní vzor viditelný pod lakem je inspirován plotem kolem Albertova památníku v Kensington Gardens v Londýně. Víčko pera zdobí královsky modrá koruna a emblém Montblanc ze vzácné pryskyřice. Na kroužku víčka jsou vyryta slova „BUDU DOBRÝ “.  Ručně vyrobený hrot z masivního 18K zlata v odstínu šampaňského je zdoben stylizovanou růží na počest královny Viktorie, která je dodnes připomínána jako „RUŽE ANGLIE“.

Související položky

Diskuse

Odběr novinek

Nenechte si ujít žádnou slevu

© DEAL Klenoty, s.r.o. 2014-2024