ESHOP 730 517 118 SERVIS 603 280 126 

Po-Pá 9:00-18:00 

Nákupní košík 0 0

Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Plnicí Pero Montblanc Writers Edition Homage To Rudyard Kipling Tribute 119863

Kód položky: 119863
Tento produkt se již neprodává
114 400
EAN 4017941941749
Značka Montblanc

Parametry

Limitované a speciální edice: Limitované edice
Typ pera plnicí pero
Povrchová úprava vzácná zelená pryskyřice
Barva zlatá
Tělo pera plátováno zlatem v barvě šampaň
Víčko plátováno zlatem v barvě šampaň
Klip plátovaný 18k zlatem 750/1000
Standardně dodávaná náplň černá
Náplně inkoust značky Montblanc: černý, královská modrá (dokumentní), modrá, vínová, fialová, sépiová šedá, karamelová hnědá, tyrkysová
Hrot ručně vyrobený z 18k zlata
Šířka hrotu M
Balení speciální dárkové balení

Služby a bonusy ZDARMA!

  • Popis
  • Související zboží
  • Alternativní zboží
  • Doporučujeme
  • Dotaz k produktu

Popis

Džungle je plná nástrah a záhad, ale i vzrušujících příběhů. Britský spisovatel Rudyard Kipling využil právě tajemného prostředí džungle a vytvořil jednu z nejpoutavějších dětských knížek. Autor Knihy džunglí byl prvním britským spisovatelem, který v roce 1907 získal Nobelovu cenu za literaturu a je považován za autora se slovní zásobou srovnatelnou s pravým mistrem slova, Williamem Shakespearem. Anglický spisovatel a básník narozený v indické Bombaji se stal další v řadě osobností, kterým se značka Montblanc rozhodla vzdát hold v rámci své exkluzivní kolekce Writers Edition a vytvořit i toto jedinečné pero jako poctu nejen Knize džunglí, ale také jeho básni If z roku 1895; pero bylo proto vyrobeno v limitované edici 1895 kusů. 
Toto luxusní plnicí pero bude pro svůj unikátní design na první pohled nepřehlédnutelným doplňkem. Tělo i víčko pera jsou pokryté vrstvou matované šedozelené pryskyřice, která barevně navazuje na původní přebal knihy a slouží jen jako podklad pro detailně zpracovanou kovovou klícku pera - ta je plátována 18karátovým zlatem v jemném odstínu champagne a tvoří ji různé postavy a motivy z Knihy džunglí. Khaki pryskyřice tak na těle pera prosvítá skrz motiv tygřího vzoru, na víčku ji schovávají přírodní motivy i opička z příběhu. Klip pera zdobí plastická vlčí hlava připomínající vlčí smečku z knihy. Hrot ve velikosti M (medium - středně silná linka) je ručně vyrobený z 18karátového zlata a zdobený jemnou rytinou hlavy slona. Část za hrotem zdobí gravírované iniciály autora - RK, kroužek na těle a vršku klipu pera jsou pak gravírované začátkem a koncem jeho básně If. Peru nechybí ani klasické znaky Montblanc, jako gravírované logo na spodní hraně šroubovacího víčka a bílá šesticípá hvězdička na špičce víčka, která je vyrobená z pravé perleti a zasazena v korálově červené pryskyřici. Pero lze plnit pomocí zabudovaného natahovacího pístu inkoustem Montblanc, který je k dispozici v celé řadě barev a dodáváno je ve speciální dárkové krabičce.

Diskuse

Odběr novinek

Nenechte si ujít žádnou slevu

© DEAL Klenoty, s.r.o. 2014-2024