ESHOP 730 517 118 SERVIS 603 280 126 

Po-Pá 9:00-18:00 

Nákupní košík 0 0

Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

FP WE W. Shakespeare F 114347

Kód položky: 114347
Tento produkt se již neprodává
EAN 4017941777089
Značka Montblanc

Parametry

Limitované a speciální edice: Speciální edice
Typ pera plnicí pero
Barva černá/bílá
Tělo pera vzácná bílá a černá pryskyřice
Víčko vzácná černá pryskyřice
Klip plátovaný zlatem
Standardně dodávaná náplň černá
Náplně inkoust značky Montblanc: černý, královská modrá (dokumentní), modrá, vínová, fialová, sépiová šedá, karamelová hnědá, tyrkysová
Hrot ručně vyrobený hrot z 14k zlata
Šířka hrotu F

Služby a bonusy ZDARMA!

  • Popis
  • Související zboží
  • Alternativní zboží
  • Doporučujeme
  • Dotaz k produktu

Popis

Toto unikátní plnicí pero Montblanc je součástí limitované kolekce Writers Edition, která vychází pravidelně již od roku 1992 a vzdává hold největším autorům historie. V tomto případě se Montblanc inspiroval jedním z nějvětších velikánů všech dob, dramatikem, básníkem a hercem Williamem Shakespearem. Černobílá kombinace odkazuje na vlajky, které byly vyvěšovány v divadle Globe, které uvádělo Shakespearovy hry, v závislosti na hraném žánru - v případě, že se hrála komedie, visely vlajky bílé, černé visely, pokud se hrála tragédie. Lesklé bílé tělo ze vzácné pryskyřice zdobí gilošovaný motiv připomínající Shakespearův psací stroj, víčko z černé pryskyřice je tvarované do pravidelného osmihranu, který evokuje specifický půdorys divadla Globe, na jedné z hran víčka je gravírovaný Shakespearův podpis. Kovové detaily jsou plátované 14karátovým zlatem, včetně klipu, na kterém je vyryto sériové číslo pera a je decentně ozdoben malým kroužkem, který připomíná Shakespearovu náušnici. Pero korunuje pryskyřicový emblém Montblanc, který je zasazený ve špičce víčka, která je stylizovaná tak, že připomíná střechu divadla Globe. Zlatý kroužek na těle pera nese osm reliéfů, které znázorňují nejvýznamnější ze Shakespearových divadelních her - růže a dýky pro Romea a Julii, lebka za Hamleta, šachové figurky Krále Leara, erb z Jindřicha VI., koruna za Macbetha, vavřínový věnec Julia Caesara, mrak z Bouře. Na ručně vyrobeném hrotu z 18karátového zlata je pak gravírovaný motiv hlediště divadla Globe. 
Tato mimořádná edice per Montblanc byla vydána k příležitosti čtyřstého výročí Shakespearova úmrtí a je dodávána ve speciálním dárkovém balení.

Diskuse

Odběr novinek

Nenechte si ujít žádnou slevu

© DEAL Klenoty, s.r.o. 2014-2024