ESHOP 730 517 118 SERVIS 603 280 126 

Po-Pá 9:00-18:00 

Nákupní košík 0 0

Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Cestovní kufr Montblanc Trolley Pilot 124152

Kód položky: 124152
Tento produkt se již neprodává
19 150
EAN 4017941954756
Značka Montblanc

Parametry

Podšití žakárové s motivem šestiúhelníku
Doplňky/logo logo Montblanc v palladiem plátovaném kroužku
Materiál Vysoce odolný polykarbonát s jemnými koženými detaily
Typ zapínání zip
Vnitřní uspořádání přihrádka na oblečení s nastavitelnými popruhy, 2 středně velké kapsy na zip, polstrovaná kapsa na notebook a přihrádka na vizitku
Rozměry 43 x 40 x 22 cm
Barva stříbrná

Služby a bonusy ZDARMA!

  • Popis
  • Související zboží
  • Alternativní zboží
  • Doporučujeme
  • Dotaz k produktu

Popis

Najděte si svůj osobní cestovní kufr. Švýcarská značka Montblanc vám nabízí kompaktní kufr vyrobený z polykarbonátu s koženým lemováním a ikonickým designem, ideální pro ty, kteří cestují za obchodem a potřebují oddělené prostory pro notebooky a složky. Pilot Trolley měří 43 x 40 x 22 cm (objem 33 L) a je obecně přijímán jako příruční zavazadlo. Vzhledem k tomu, že se omezení velikosti a hmotnosti na příručních a kabinových zavazadlech mezi leteckými společnostmi často liší, doporučujeme, abyste si před cestou zkontrolovali pravidla svého letu. Montblanc vkusně kombinuje tradiční materiály s moderními tvary.
Stříbrný polykarbonátový kufr je z vnitřní strany podšitý šedou žakárovou tkaninou s jemným geometrickým vzorkem. Prostorný kufr se zapíná na protichůdné zipy se zámkem TSA a má prakticky členěný interiér: hlavní prostor na oblečení je opatřen dvěma elastickými popruhy a zapínáním na zip, z druhé strany hlavního prostoru jsou 2 středně velké kapsy na zip a kapsa na vizitky, v druhé polovině kufru je polstrovaná přihrádka na notebook a jedna velká kapsa na zip. Pro pohodlnou manipulaci má kufřík pár kluzných tichých hliníkových koleček, polohovatelné madlo s nápisem Montblanc, které je možné nastavit na tři různé výšky a vrchní kožený úchyt. Součástí kufru je také Montblanc visačka a z boční strany je prostor na umístění personalizačního štítku, jenž je dodán ve třech barvách (černá, modrá, červená).  Kufr je decentně ozdoben drobným emblémem značky, klasickou šesticípou hvězdičkou Montblanc, která je zasazena v paladiem plátovaném kroužku. V koženém pruhu na čelní straně zavazadla je vyražen název značky Montblanc.
Rozměry: 43 x 40 x 22 cm
Zobrazit více
 
Zobrazit méně

Diskuse

Odběr novinek

Nenechte si ujít žádnou slevu

© DEAL Klenoty, s.r.o. 2014-2024