ESHOP 730 517 118 SERVIS 603 280 126 

Po-Pá 9:00-18:00 

Nákupní košík 0 0

Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Rollerball Montblanc Writers Edition Homage to Robert Louis Stevenson Limited Edition 129418

Kód položky: 129418
EAN 25650
Značka Montblanc
Vaše cena: 26 500
Koupit (ks):

Dárek

Parametry

Limitované a speciální edice: Limitované edice
Typ pera Rollerrball
Tělo pera z vzácné pryskyřice zdobí rytiny křížů, evokující atmosféru pokladové mapy.
Víčko Víčko pera připomíná palubu škuneru s vertikálními liniemi a emulací mořské truhly, což poskytuje dojem dobrodružství a doby mořeplavby
Klip Klip pera má tvar jistícího kolíku, s kompasovou růžicí a symbolem piráta na vrcholu, zdůrazňující spojení s tématem námořních dobrodružství.
  • Popis
  • Související zboží
  • Alternativní zboží
  • Doporučujeme
  • Dotaz k produktu

Popis

Montblanc Writers Edition - Homage to Robert Louis Stevenson je vysoce elegantní pero, které ctí skotského spisovatele Roberta Louise Stevensona, narozeného v Edinburghu v roce 1850. Inspirací pro design tohoto pera byl jeho klasický román "Ostrov pokladů". Černé tělo vyrobené z vzácné pryskyřice zdobí rytiny křížů, evokující atmosféru pokladové mapy. Víčko pera připomíná palubu škuneru s vertikálními liniemi a emulací mořské truhly, což poskytuje dojem dobrodružství a doby mořeplavby. Klip pera má tvar jistícího kolíku, s kompasovou růžicí a symbolem piráta na vrcholu, zdůrazňující spojení s tématem námořních dobrodružství.Kroužek víčka nese Stevensonův podpis a datum vydání jeho prvního díla, přičemž výřezy let života autora, 1850–1894, zdobí čepici, což propojuje estetiku pera s literárním dědictvím Stevensona. Toto pero není pouze stylovým doplňkem, ale také výjimečným vyjádřením vážnosti k životu a dílu tohoto významného spisovatele.

Diskuse

Odběr novinek

Nenechte si ujít žádnou slevu

© DEAL Klenoty, s.r.o. 2014-2024